Styling- en
verzorgingsproducten

Wanneer u bij mij uw haar heeft laten doen dan kunt u er van uit gaan dat het haar in goede handen is geweest. Het zal er mooi en verzorgd uit zien doordat er gebruik is gemaakt van professionele producten.

Calmare Cosmetics
Om langer van dit resultaat te kunnen genieten kunt u thuis dezelfde verzorgings- en stylingsproducten gebruiken als die in de salon gebruikt zijn. Calmare Cosmetics heeft een hele uitgebreide lijn ontwikkeld die verzorgend voor uw haar is . Ook zijn er stylingproducten die heerlijk ruiken en makkelijk hanteerbaar zijn. Voor iedere wens is er wel een product.

Natulique
Niet alleen voor de klant die een verving met Natulique heeft gehad zijn er shampoos, conditioners en stylingproducten te krijgen. Ook voor de klant die met organische en milieuvriendelijke producten wil werken beveel ik Natulique aan.
U kunt de prijzen op deze website voor alle producten vinden bij de "tarieven".

Zeker na het aanbrengen van hairextensions moet u het haar extra goed blijven verzorgen. Deze extensions zijn dan wel van 100% echt haar, maar worden uiteraard niet meer vanuit hun haarwortel gevoed omdat dit haar afgeknipt is. Deze extensions herstellen hierdoor niet van alle invloeden van buitenaf, zoals het krullen van de haren of de schadelijke stoffen in de lucht. Om ervoor te zorgen dat u toch mooie extensions blijft houden, moet u uw haar verzorgen met goede professionele producten.

Calmare Cosmetics heeft o.a. verzorgende producten met Argan Oil en een haarmasker hiervoor.

Balmain
Wanneer u de hairextensions van Balmain heeft laten zetten dan wordt er aangeraden om de verzorgende producten van datzelfde merk te gebruiken. Deze producten zijn door Balmain speciaal ontwikkeld als aanvulling op hun extensions. Zij zijn niet alleen een weldaad hiervoor, maar zien er ook stijlvol uit.


Webdesign: Web Made Easy