Permanent

Wanneer u stijl haar heeft en niet elke dag krullen wilt zetten, dan kan ik u met de permanentvloeistoffen van Calmare Cosmetics een mooie bos met krullen geven.

Wilt u geen permanent laten zetten die helemaal uit moet groeien, dan heeft Calmare Volume Wave voor normaal en geverfd haar. Deze tijdelijke permanent geeft het haar 6 tot 8 weken een mooie natuurlijke ondersteuning en behoudt de natuurlijke glans.
Wilt u wel een blijvende krul, dan kan dit met Neutral Wave. Met deze permanentlijn, die voor elk haarsoort een permanentvloeistof heeft, kunt u zich verzorgde golven en langdurige krullen laten aanmeten. De vloeistof bevat zijden-proteïnen waardoor het haar na het permanenten in optimale conditie blijft.

Spoelen is verleden tijd!
Calmare Aqua Flush maakt het langdurig spoelen bij een permanentbehandeling overbodig. Aqua Flush stopt het omvormingsproces in het haar. Belangrijke mineralen die tijdens de krulvorming verloren gaan worden weer aan het haar toegevoegd. Deze werkstoffen bereiden het haar voor op het fixeringsproces, de neutralisatie kan onmiddellijk in werking treden. Het haar behoud zijn veerkracht en aquaflush verbetert het resultaat van de permanent.
Bovendien is het milieuvriendelijk doordat er veel minder water wordt gebruikt!

Webdesign: Web Made Easy