Kleuren

Voor het verven van uw haar maak ik o.a. gebruik van de verflijn van Calmare Cosmetics. Deze verflijn bestaat uit meerdere soorten vervingen.

Nuance Hair Color is een makkelijk op te brengen cremesubstantie en geeft ultieme glans. Door de toegevoegde wassubstantie is het nawassen van de kleuring niet meer nodig. Dit zorgt er voor dat de haren na een verfbehandeling geheel schoon zijn.

Wanneer men het haar lichter wilt hebben kan dat met de kleuren van de Nuance Hair color Blondes serie. Deze tinten zijn ontwikkeld om het haar maximaal 4 tot 5 tinten op te lichten en tevens te accentueren of te maskeren in een behandeling, zonder te blonderen.

Men kan natuurlijk altijd een lichter effect krijgen door de haren te blonderen met Calmare Blondeerpoeder met keratine. Deze blondeerpoeder heeft een pH constante waarde door speciale bufferstoffen en biologisch samengestelde beschermingsproteinen.

Kiest u voor een intense kleur dan kan dit mogelijk gemaakt woren door het toevoegen van de geconcentreerde kleurpigment van de Nuance Hair Color Creator serie aan uw Nuance verfbehandeling. Dit maakt het mogelijk om nieuwe, speciaal op de klant afgestemde kleuren te creeren.

Heeft u uw haar al geverfd en wilt u toch een felle kleureffect dan kan ik door de nieuwe ontwikkelingen met Nuance Hair Color Contrast dit effect direct op uw haar aanbrengen. Color Contrast kleuren kunnen ook zeer goed op natuurhaar gebruikt worden, dit geeft een verbluffend effect.

Natuurlijk kunt u ook wanneer u al grijs bent uw haar in mooie modetinten laten verven. Nuance Color Sensation is een serie modetinten speciaal ontwikkeld voor grijs haar. Dekt tot 100% witte haren met een egaal resultaat, zonder te moeten mengen met een natuurtint. Deze Color Sensation geeft een extra glanzend kleurresultaat. Het is te gebruiken op grijs haar vanaf 70% wit haar en blond haar vanaf kleurhoogte 9.

Durft u uw haar nog geen permanente kleur te geven dan is Nuance Hair Color Light een ammoniavrije formule . Natuur-, mode- en pasteltinten die niet op de hoofdhuid kleuren, bevatten verzorgende elementen voor een gezond en glanzend resultaat. Nuance Hair Color Light geeft een natuurlijke grijsdekking tot een percentage van 80%.

Daarnaast bied ik voor de klant die een PPD-allergie heeft, of graag geverfd wil worden met een biologisch gecertificeerd product, een behandeling met Natulique aan.

NATULIQUE natuurlijke haarverf is 100% vrij van ammonia en parabenen. Daarnaast zijn hun 64 natuurlijke tinten PPD-arm en meerdere tinten zijn PPD-vrij. Het Europese cosmetica wetenschappelijke comité heeft onderzoek gedaan onder meer dan 300 leveranciers van haarkleuringen binnen de professionele markt. Hieruit bleek dat NATULIQUE het laagste, haast te verwaarlozen, percentage PPD verwerkt in haarverf. Zo kunnen PPD allergieën beter voorkomen worden.Een PPD allergie komt bij ongeveer 1% van de mensen voor. Toch is dit een van de lastigste allergieën om te behandelen. Het is lastig om van de allergie af te komen. Dat wil zeggen dat je nooit meer je haar kunt kleuren met permanente haarverf. Hun natuurlijke haarverzorging en dus ook hun natuurlijke haarverf, is ontwikkeld met een focus op natuurlijke ingrediënten en bevat gecertificeerde essentiële oliën voor de huid. De organische basis maakt deze haarkleuring zacht, geeft het gevoel van een crème en voedt je haar en huid.

Webdesign: Web Made Easy