Hairextensions

Wanneer u niet blij bent met de volume van uw haar of langer haar wilt, dan heb ik daar een oplossing voor. Deze problemen kunnen makkelijk worden opgelost door het aanbrengen van hairextensions.
U heeft de keuze uit de hairextensions van Indian gold en Balmain.

Indian Gold
De haren van Indian Gold zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit 100% menselijk haar afkomstig uit India. De haren worden speciaal door de fabriek geselecteerd en alleen de hoogste kwaliteit haren, triple-A, zal in aanmerking komen voor de vervaardiging van deze hairextensions.

De kleuring
De haren worden op natuurlijke wijze ontkleurd, door een eigen gepatenteerd systeem, waarbij geen schadelijke en/of chemische stoffen worden gebruikt. Voor de blonde haren geldt dat deze, in een proces van 3 weken, op zeer zorgvuldige en milde wijze worden ontdaan van hun natuurlijke donkere kleur. Hierdoor behouden ook de blonde kleuren hun kracht en vitaliteit zonder dat de buitenste schubbenlaag en de cortex van het haar zullen beschadigen. U kunt dit terug zien aan onze mooie volle blonde kleuren die niet grijs of grauw uit zullen slaan.

Het omvormen
Ook het omvormen van het haar gebeurt op zeer meer milde wijze, zonder enige toevoeging van schadelijke en/of chemische stoffen. Het Indiase haar heeft van nature een mooie volle slag in de punten net als onze Body wavy textuur. Om het haar meer te krullen, of juist gladder te maken, gebruiken zij een eigen hete stoom methode. Deze methode zorgt ervoor dat de haren veilig zonder permanentvloeistof in een andere textuur worden gebracht zonder de schubbenlaag en de cortex te beschadigen.

Remy gesorteerd
De haren van Indian Gold zijn Remy gesorteerd. Dit houdt in dat de haarschubben allen dezelfde kant op wijzen waardoor deze niet in elkaar kunnen gaan klitten. Zoals eerder vermeld selecteert hun fabriek de haren zelf. Er wordt voor de verwerking dan ook uitsluitend rauw haar ingekocht dat nog origineel gebundeld is als reeds afgeknipte paardenstaart. Zo weet de fabriek zeker dat het haren nog Remy gesorteerd is en niet zijn gemengd zijn met andere losse haren waarvan de schubbenlaag misschien de verkeerde kant op ligt.

Double drawn gesorteerd
Naast Remy is het haar ook Double Drawn gesorteerd. Dit houdt in dat de haren van aanzet tot punt een gelijke lengte hebben waardoor het niet gaat pieken en/of springen. De punten van onze haren zijn in de onderste 4cm zorgvuldig door de fabriek reeds voor u voorgesneden, dit heeft als voordeel dat u bij het plaatsen van het haar direct een mooi resultaat heeft en nauwelijks hoeft te knippen en/of snijden indien u dit niet wenst.

Balmain

Ook de hairextensions van Balmain komen uit India en worden in dezelfde richting samengebonden ( remy). Balmain is door jarenlange ervaring en ontwikkeling wereldwijd een leidende onderneming op het gebied van hair extensions. Balmain is innovatief op het gebied van haarmode en door de ruime keuze uit verschillende productlijnen, geschikt voor elke denkbare gelegenheid. De Balmain Hairextensions en Fill-In Extensions zijn gemaakt van 100% human hair. Het geeft volume, kleur, structuur en voegt lengte aan uw eigen haar toe. Het human hair assortiment heeft 24 mooie, natuurlijke kleuren van licht blond tot donker zwart.

Zowel de extensions van Indian gold als de extensions van Balmain kunnen aangebracht worden door middel van keratine-bondings of microringen. Keratine is een stof dat ook in uw eigen haar zit en zal daarom geen problemen veroorzaken. Deze bondings worden door middel van warmte aan uw haar bevestigd en blijven dan 3 tot 6 maanden zitten.
Microringen zijn kleine ringetjes die om een extension en klein plukje van uw eigen haar geplaatst worden. Deze ringetjes zitten niet blijvend om uw haar en kunnen daarom nog losgemaakt worden. Dit heeft als grote voordeel dat u uw extensions na ongeveer 3 maanden nog een keer kunt laten
opschuiven naar boven.

Webdesign: Web Made Easy